
פסטה זוקיני ברוטב חמאה ושוםהמתכון הזה לפסטה זוקיני ברוטב חמאה, שום ותימין יגרום למצב הרוח שלכם להתרומם בהרמוניה עם התרוממות הטמפרטורות בחוץ. לא מאמינים? תכינו אותה בעצמכם, זה כל כך פשוט![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. 2מחממים מחבת רחבה וגדולה עם 2 כפות חמאה ומקפיצים את הזוקיני עם שום, תימין, מלח ופלפל. 3מוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים, ומוסיפים 1-2 כפות חמאה. 4מעבירים לצלחת ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת. תגיות:חמאה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |