אוכל
אוכל טוב

פסטה זוקיני ברוטב חמאה ושום

המתכון הזה לפסטה זוקיני ברוטב חמאה, שום ותימין יגרום למצב הרוח שלכם להתרומם בהרמוניה עם התרוממות הטמפרטורות בחוץ. לא מאמינים? תכינו אותה בעצמכם, זה כל כך פשוט

|mako אוכל| פורסם10:00
פסטה זוקיני ברוטב חמאה, שום ותימין (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.678reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם פסטה קצרה
  • 4 כפות חמאה
  • 3 זוקיני או קישואים, פרוסים לרצועות דקיקות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 גבעולי תימין
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קליפת לימון מגוררת (לא חובה)
  • להגשה: פרמזן

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה.

2מחממים מחבת רחבה וגדולה עם 2 כפות חמאה ומקפיצים את הזוקיני עם שום, תימין, מלח ופלפל.

3מוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים, ומוסיפים 1-2 כפות חמאה.

4מעבירים לצלחת ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.

תגיות:חמאה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il