
המצרכים (2 מנות):לפסטה:
לרוטב סלסה ורדה:
לפירורי הלחם המתובלים:
לסלמון:
אופן ההכנה:1מכינים סלסה ורדה: טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון ושומרים בצד. 2מכינים פירורי לחם מתובלים: שמים את שמן הזית, השום והתימין במחבת קרה ומחממים כדקה על להבה גבוהה עד שעולה ניחוח שום, מוסיפים את פירורי הלחם ומתבלים במלח, בפלפל שחור ובצ'ילי. מערבבים ומטגנים עוד כשלוש דקות עד שפירורי הלחם מזהיבים. מוציאים לצלחת ושומרים בצד. 3הסלמון: מחממים תנור ל-250 מעלות. מניחים את נתח הסלמון על נייר אפייה כשהעור כלפי מטה, מושחים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. אופים 10 דקות. מכניסים סכין קטנה בחלק העבה של הנתח ובודקים אם הדג מבושל – הוא צריך להיות ורדרד, עסיסי ולא יבש. מצננים 5 דקות ומפרקים בעזרת האצבעות לנתחים בגודל ביס (ללא העור). 4מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים. 5מרכיבים את המנה: מערבבים במחבת על אש בינונית במשך דקה את הפסטה החמה עם שמן הזית ומחצית מפירורי הלחם המתובלים. מוסיפים את נתחי הסלמון, מערבבים בעדינות ומכבים את הלהבה. בתחתית כל צלחת מורחים שתי כפות גדושות של הרוטב, מעל מניחים את הפסטה עם נתחי הסלמון ומעליה זורים את שארית פירורי הלחם המתובלים. 6מגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |