
פאדג' שוקולד-לוטוסלהכין פאדג' שוקולד בסיסי זה קל: פשוט ממיסים יחד שוקולד וחלב מרוכז, ומצננים. עכשיו תוסיפו לו קומה שנייה, של פאדג' לוטוס מטורף - ותראו איך כל היום שלכם משתנה. לטובה, ברור שלטובהאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם04/11/1507:23 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים (16 מנות):לפאדג' שוקולד:
לפאדג' לוטוס:
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית מלבנית 18 על 15 ס"מ (או קופסת פלסטיק) בנייר אפייה ומשמנים קלות. 2מכינים את שכבת השוקולד: מחממים את השוקולד והחלב המרוכז בסיר קטן ומבשלים על אש נמוכה תוך ערבוב עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה וסמיכה. מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב. 3מעבירים את פאדג' השוקולד לתבנית ומיישרים בעזרת מרית. מעבירים למקפיא ל-15 דקות לפחות. 4בינתיים מכינים את שכבת הלוטוס: מחממים את החמאה וממרח הלוטוס בסיר קטן על אש נמוכה תוך ערבוב, עד שהחמאה נמסה ומתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים היטב. מכבים את האש. 5מוסיפים לסיר את אבקת הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים עד שהן נטמעות בתערובת. 6מוציאים את התבנית מהמקפיא, יוצקים את פאדג' הלוטוס על פאדג' השוקולד, שהתייצב בינתיים, ומיישרים בעזרת מרית. 7מצננים תחילה על השיש ואחרי זה במקרר לשעתיים לפחות. 8מוציאים מהתבנית, מקלפים את נייר האפייה וחותכים לקוביות בגודל רצוי. 10שומרים במקרר בכלי אטום. הערות: - אפשר להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב. - אפשר לוותר על אבקת הסוכר בשכבת הפאדג' לוטוס. >> בפעם הקודמת הכנו חיתוכיות לוטוס>> והנה הבלינצ'ס שלכם לארוחת הערב![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |