
עוגיות דאבל שוקולד במילוי לוטוסאל תתקשרו אלינו, אנחנו לא בבית. יש לנו דייט לוהט עם עוגיות שוקולד ממולאות בקרם לוטוס שנאפות רק טיפ טיפה ומוכנות תוך פחות משעה כולל הכל. אומרים שהן נשמרות מעולה בקופסה אטומה, אצלנו הן מתחסלות הרבה קודםאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם10/02/1607:12 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים (27 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל-180 מעלות. 2בקערה גדולה מערבבים חמאה עם סוכר. מוסיפים ביצים ומערבבים שוב, ידנית או באמצעות מיקסר, עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מנפים פנימה קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה. מוסיפים שוקולד מגורר ומערבבים את הכל עד שמתקבל בצק דביק במרקם פלסטלינה. 4מגלגלים בין כפות הידיים כדורים בגודל רצוי, למשל בגודל אגוז, ומסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. באמצעות האגודל יוצרים גומחה בתוך כל כדור. ממלאים את הגומחות בממרח לוטוס, בין חצי כפית לכפית – כמה שנכנס. לוקחים בערך חצי מכמות הבצק שהשתמשנו בה לכדור, משטחים בין האצבעות, מכסים את התחתיות עם המילוי ומדביקים את הקצוות. 5זורים מעל מעט מלח גס. 6אופים במשך 8 דקות בלבד. העוגיות אמורות להיסדק טיפה ועדיין להיות רכות כשמוציאים אותן מהתנור. מקררים על הרשת ומגישים. שומרים בקופסה אטומה. • אפשר להחליף את הסוכר החום בכמות זהה של סוכר לבן. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם שעברה הכנו כאן את הדור הבא של נקניקי השוקולד>> והנה מאפינס נפלאים ב-5 מרכיבים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |