
פיצה מתוקה עם לוטוסכך תכבשו את הסוכה. או בעצם, כך תכבשו ילדים לאורך כל השנה. או בעצם - גם מבוגרים. זה מה שנקרא מתכון מנצח, וכמה שהוא פשוט, זה פשוט לא להאמין: פיצה מתוקה מבצק לוטוס קליל ופריך, עם ציפוי גנאש וכל מה שמתחשקאולגה טוכשר|mako אוכל| פורסם30/09/1507:33 ![]() צילום: אולגה טוכשר, mako אוכל |
המצרכים :לפיצה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את החמאה וממרח הלוטוס עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה (אפשר במיקסר עם וו גיטרה, אבל אפשר גם ידנית). 3מוסיפים את הסוכר והביצה ומערבבים שוב עד שהם נטמעים בתערובת. 4מנפים פנימה את הקמח ומערבבים. מתחילים במיקסר/בכף, ואז מעבירים לשיש מקומח ולשים עד שמתקבל בצק רך ונעים במרקם פלסטלינה. אם הבצק רך מדי, עוטפים אותו בניילון נצמד ומעבירים לקירור של כחצי שעה. 5מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעיגול בקוטר כ-30 ס"מ, ומעבירים יחד עם הנייר לתבנית. אופים 10-15 דקות, עד שהפיצה משחימה ונהיית פריכה. מוציאים מהתנור ומקררים טיפה. 6מחממים במיקרוגל את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה, ומערבבים עד שמתקבל גנאש סמיך. 7מורחים את הגנאש על הפיצה ומפזרים את התוספות. חותכים למשולשים ומגישים. * את השאריות, אם ישנן, שומרים במקרר בכלי אטום. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם הקודמת הכנו טארט תפוחים עם קצפת קינמון שאתם בטוח רוצים גם![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |