אוכל
אוכל

עוגיות מוקה-שוקולד במילוי לוטוס

עוגיות סנדוויץ' פריכות וטעימות, שמחוברות זו לזו בשכבה נאה של ממרח לוטוס. אם כבר פינוק - אז עד הסוף

|לוטוס| פורסם17:04
עוגיות מוקה־שוקולד במילוי לוטוס (צילום: כפיר חרבי, לוטוס)
צילום: כפיר חרבי, לוטוס
Rating:421reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (25 מנות):

  • 240 גרם חמאה רכה
  • 1כוס ו-3/4 כוסות (350 גרם) סוכר חום
  • 2 ביצים
  • 1/4 2 כוסות (310 גרם) קמח
  • 1 כפית קפה נמס
  • 1 כף אבקת קקאו
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 250 גרם שוקולד צ'יפס מריר
  • 1/2 צנצנת ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים בנייר אפייה 3 תבניות.

2מקציפים את החמאה והסוכר למרקם קרמי. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, תוך כדי הקצפה.

3מנפים לקערה נפרדת את הקמח, הקפה, הקקאו והסודה לשתייה. מוסיפים לקערת המערבל ומערבלים קצרות בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבלים מעט, לפיזור.

4בעזרת שתי כפיות (או בכף אפייה, לצורה יפה במיוחד), מניחים תלוליות מהבצק בתבנית. שומרים על מרווחים ביניהן. אופים כ-15 דקות, או עד השחמה. מוציאים ומצננים.

5מורחים ממרח לוטוס (בכף או דרך שק זילוף) על מחצית מהעוגיות. סוגרים בעוגייה נוספת ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il