
מקפא סופלה של פירות יער ועוגיות לוטוסקינוח מרענן שאפשר להכין עד יום מראש. רוצים להרשים כמו בתצלום? הדביקו בשולי הכוס נייר אפייה בגובה 3 ס"מ, והכינו בהתאם למתכון. לפני ההגשה הסירו את נייר האפייה, וזהועמית דונסקוי|לוטוס| פורסם21/05/1415:38 ![]() צילום: כפיר חרבי, לוטוס |
המצרכים (10 מנות):
לעיטור:
אופן ההכנה:1טוחנים את פירות היער הקפואים למחית אחידה. 2מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר לקצף בהיר ותפוח. מוסיפים את מחית הפירות ואת מיץ הלימון ומערבבים. 3שמים את הג'לטין ואת המים בקערית קטנה ומניחים לכ־10 דקות, עד שהג'לטין נמס. מחממים קצרות במיקרוגל עד שמתקבל נוזל שקוף. מוסיפים לג'לטין כף מקרם הפירות־חלמונים ומערבבים. מעבירים את כל תכולת הקערית לקערת הקרם ומערבבים. 4מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים לקרם ומערבבים. 5מקציפים בקערת המערבל הנקייה את החלבונים, מוסיפים את יתרת הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב. מעבירים לקרם ומערבבים בתנועות קיפול עדינות. מוסיפים את שברי העוגיות ומערבבים בעדינות. יוצקים את הקרם לכוסות, מכסים ומאחסנים במקרר במשך לילה. 6לפני ההגשה מעטרים בפירות יער ובפירורי עוגיות. מגישים קפוא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |