
מגדל פנקייקס הפתעהימי חול המועד הם ימים נהדרים להפתיע את הילדים עם משהו מתוק וקצת אחר. הפנקייקס המשגעים האלה עונים בדיוק על ההגדרה הזאת, עם מילוי מפתיע ובצורת ערימה, שכיף לחלוק עם המשפחה (אבל הכי כיף לחסל לבד)ענבל לביא|mako אוכל| פורסם18/10/1608:22 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
למלית:
להגשה:
אופן ההכנה:1טורפים בקערה את כל חומרי הפנקייקס במטרפה ידנית עד לקבלת לבלילה אחידה. 2מעבירים לקערה את ממרח הלוטוס ומחממים קלות מאוד במיקרוגל (כ-10 שניות) רק עד לריכוך. 3מחממים מחבת טפלון משומנת קלות ויוצקים לתוכה מעט מהבלילה. מחכים שהבלילה תתייצב קלות, ומניחים במרכז הפנקייק כף גדושה מאוד של ממרח לוטוס. יוצקים מעל בלילת פנקייקס לכיסוי, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. ממשיכים כך עם כל הבלילה. 4מסדרים את כל הפנקייקים המוכנים במגדל, מפדרים באבקת סוכר ומגישים עם פירות שאוהבים. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |