
קוביות פאדג' שוקולד לבן, קקאו ולוטוס ב-5 מרכיביםאוהבים שוקולד לבן? מעוניינים בפינוק שדורש מינימום מאמץ? הנה ממתק עשיר בכל טוב שמגיע בקוביות קטנות וידרוש מכם 10 דקות עבודה לכל היותר. שווה לא?ענבל לביא|mako אוכל| פורסם16/08/1607:30 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית מרובעת (20 ס"מ) בניילון נצמד או בנייר אפייה. 2ממיסים בסיר את החלב המרוכז, השוקולד הלבן והמלח על להבה נמוכה תוך ערבוב חלקי עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט, ומערבבים פנימה את עוגיות הלוטוס ופולי הקקאו. במידה ומשתמשים בשוקולד המריר, כדאי לצנן את התערובת קצת יותר על מנת שלא יימס. 3משטחים בתבנית ומקפיאים למשך כשעתיים עד להתייצבות. חותכים לקוביות קטנות ושומרים בקופסה אטומה. * בקיץ כדאי לשמור את הקוביות במקרר ולהוציא לריכוך קל רגע לפני האכילה. בחורף ניתן לשמור במקום מוצל בטמפרטורת החדר. ** ניתן לגוון את התוספות לפאדג' לפי טעמכם, ולהשתמש באגוזים מסוגים שונים, פיסטוקים, חמוציות, שבבי קוקוס ועוד. ועל זה נאמר: טאדאם!|צילום: דרור עינב, mako אוכללבלוג של ענבל -פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |