מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

עוגיות סנדוויץ' פאדג' במלית ממרח לוטוס

עוגיות שוקולד רכות ועשירות שמחביאות ביניהן מלית לוטוס קרמלית וטעימה

|לוטוס| פורסם14:10
עוגיות סנדוויץ' פאדג' במלית ממרח לוטוס (צילום: דניה ויינר, לוטוס)
צילום: דניה ויינר, לוטוס

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (20 מנות):

לעוגיות:

  • 200 גרם שוקולד מריר 56% מוצקי קקאו, קצוץ
  • 2 כפות שמן קוקוס מוצק
  • 1/4 כוס (35 גרם) קמח
  • 1/4 כפית אבקת אפייה (ממש קורט)
  • 2 ביצים בטמפ' החדר
  • 1/4 כוס (65 גרם) סוכר חום כהה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 150 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

למלית:

  • 1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.

2מכינים את העוגיות: שמים שוקולד ושמן קוקוס בקערה וממיסים במיקרוגל או מעל בן מארי. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.

3מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה ומערבבים.4. שמים ביצים, סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר ומקציפים כ-5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת השוקולד ומקציפים כ-2 דקות נוספות לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח ומקפלים בעזרת מרית עד שהקמח נטמע לחלוטין. מוסיפים שוקולד קצוץ ומקפלים גם אותו עד לקבלת תערובת אחידה.

5מניחים בתבנית תלוליות בקוטר 3 ס"מ בעזרת כף קפיצית לגלידה או כף רגילה במרווחים של 3 ס"מ.

6אופים כ-8 דקות עד שהעוגיות מתייצבות וחלקן העליון מבריק וסדוק. מצננים.

7מרכיבים: מעבירים את הממרח לשקית זילוף וגוזרים בו פתח בקוטר 1 ס"מ. מזלפים כמות של כפית ממרח על הצד החלק של מחצית העוגיות. מכסים עם שאר העוגיות ומהדקים קלות.

8שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד 3 ימים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il