
המצרכים :לבסיס (לתבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ):
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מכינים את בסיס הפאי: שמים בקערת מעבד המזון את עוגיות הלוטוס וטוחנים לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מפזרים בתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות (אין צורך לשמן). מאחסנים במקפיא לזמן הכנת המלית. 2מכינים את המילוי: שמים בקערה את הגבינה, גרידת התפוז והסוכר וטורפים היטב. 3שמים את השוקולד הלבן בכלי מתאים וממיסים במיקרוגל עד לקבלת קרם חלק. 4ממתינים כמה דקות עד שהשוקולד יצטנן. מוסיפים לקרם השוקולד כף מקרם הגבינה ומערבבים. מוסיפים את קרם השוקולד לקרם הגבינה ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד. 5מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה, ומוסיפים אותה לקרם הגבינה והשוקולד הלבן בתנועות קיפול עד שהתערובת אחידה. מורחים על בסיס הפאי ומאחסנים במקרר עד להגשה (שעתיים לפחות). 6לפני ההגשה מפזרים את הפירות על העוגה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |