אוכל
אוכל

פאי גבינה לוטוס ופסיפלורה

רמי דנוך, מייסד "צלילי העוד", מעולם לא הסתדר עם המטבח. בדיוק מהסיבה הזו החליטה משפחתו לאתגר אותו עם פאי קיצי ומרענן. התוצאה? עוגה נהדרת שבה המתיקות של עוגיות הלוטוס משתלבת נפלא עם החמיצות של הפסיפלורה

|mako אוכל| פורסם15:12
Rating:4.848reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבסיס (לתבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ):

  • 250 גרם עוגיות לוטוס
  • 125 גרם חמאה מומסת

למילוי:

  • 1 מכל (250 גרם) גבינת שמנת (אפשר להשתמש בגבינת שמנת 5%)
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

לציפוי:

  • תוכן של 4 יחידות פסיפלורה טרייה או כוס אחת של פרי חתוך אחר

אופן ההכנה:

1מכינים את בסיס הפאי: שמים בקערת מעבד המזון את עוגיות הלוטוס וטוחנים לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. מפזרים בתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות (אין צורך לשמן). מאחסנים במקפיא לזמן הכנת המלית.

2מכינים את המילוי: שמים בקערה את הגבינה, גרידת התפוז והסוכר וטורפים היטב.

3שמים את השוקולד הלבן בכלי מתאים וממיסים במיקרוגל עד לקבלת קרם חלק.

4ממתינים כמה דקות עד שהשוקולד יצטנן. מוסיפים לקרם השוקולד כף מקרם הגבינה ומערבבים. מוסיפים את קרם השוקולד לקרם הגבינה ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

5מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה, ומוסיפים אותה לקרם הגבינה והשוקולד הלבן בתנועות קיפול עד שהתערובת אחידה. מורחים על בסיס הפאי ומאחסנים במקרר עד להגשה (שעתיים לפחות).

6לפני ההגשה מפזרים את הפירות על העוגה.

>> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים

>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו?

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il