
המצרכים (12 מנות):לתבנית עגולה 24 ס"מ:
קרם שוקולד
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל- 160 מעלות. 2מקציפים ביצים וסוכר במיקסר במהירות בינונית לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 3מוסיפים במהירות נמוכה ובזרם דק את השמן עד שנבלע לחלוטין בתערובת. 4מנפים קמח, אבקת קקאו ואבקת סוכר ביחד. 5מרתיחים את החלב / המים ומוסיפים לתערובת הביצים מעט מתערובת הקמח עם האבקת סוכר והקקאו יחד עם מעט מן החלב/ המים. חוזרים על הפעולה עד שתערובת הקמח , החלב / המים נגמרים. 6משמנים ומקמחים את התבנית, יוצקים את תערובת העוגה לתוך התבנית. 7מכניסים את העוגה לתנור 35-40 דקות. 8כעבור 1/2 שעה בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה. 9קרם:מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. שופכים על העוגה המוכנה ומקררים מעט בטמפרטורת החדר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |