אוכל
אוכל
מתכונים לילדים

בובל'ה – מצה בריי של הפולנים

המאכל האהוב של פסח בגרסת הלביבה המטוגנת

|mako| פורסם18:04
בובל'ה - הגרסה הפולנית למצה בריי (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • חלבון ביצה אחד
  • שתי כפות קמח מצה, או מצה מפוררת קטן
  • קורט מלח
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מקציפים את החלבון. 2. מקפלים לתוכו את הקמח והמלח בזהירות עד שהתערובת סמיכה ואפורה אבל עדיין תפוחה. 3. מחממים מחבת עם מעט שמן, ויוצרים כדורים מהעיסה עם שתי כפות לתוך המחבת. וודאו. שהכדורים גבוהים ולא מעוכים. 4. מטגנים 2-3 דקות מכל צד, מגישים מיד.

אפשר להחליף את המלח בסוכר, לגרסה מתוקה. גרסאות מזרחיות כוללות גם כפית סחוג.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il