
המצרכים (6 מנות):לבסיס:
למלית הגבינה:
לרוטב השוקולד:
אופן ההכנה:1מחממים מראש את תנור האפייה לחום נמוך (150 מעלות). מרפדים בנייר אפייה תבנית עגולה מס' 20 בעלת דופן גבוהה. 2בקערה רחבה מועכים היטב את הביסקוויטים ומוסיפים אליהם את החמאה והסוכר. 3מעבירים לתבנית המרופדת בנייר אפייה ומשטחים תוך כדי הידוק. 4בקערה אחרת בוחשים היטב את חומרי המלית לעיסה חלקה ומעבירים לאט אל מעל הביסקוויטים. 5אופים כשעה ומשאירים להצטנן בתנור. 6מוציאים ומורחים את רוטב השוקולד מעל. מקררים במקרר כמה שעות. 7רוטב השוקולד: מחממים את השוקולד עם החלב בסיר קטן על האש, בוחשים עד שהשוקולד נמס. אהבתם את עוגת הגבינה והשוקולד? דמיינתם עוגת גבינה ושוקולד אחרת? ספרו לנו בתגובות! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |