מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לילדים

קציצות סלמון שילדים אוהבים

בשביל ילד - כל ילד - ההבדל בין קציצה שמרחיקים לקציצה שמנסים יכול להיות הצורה המגניבה הזאת, כולל העין הירוקה. נשמע לכם ביזארי? כנראה מזמן לא הייתם ילדים

|מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא| פורסם07:00
קציצות סלמון (צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא)
צילום: דן לב, מטבח בריא לילדים, שי-לי ליפא

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-14 קציצות:

  • 500 גרם פילה סלמון טרי טחון
  • 1 גבעול בצל ירוק פרוס לעיגולים דקים (לא חובה)
  • שלושת רבעי כוס פירורי לחם
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כף שמן קנולה
  • מלח

לקישוט:

  • 14 גרעיני אפונה מוקפאים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2מערבבים את החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה וקצת דביקה.

3יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ. מעצבים מכל כדור קציצה בצורת דג ומניחים בתבנית.

4נועצים גרעין אפונה בכל "ראש" של הדג, כדי ליצור עין.

5אופים 15-10 דקות עד להזהבה קלה. חשוב להימנע מאפיית יתר וייבוש הקציצות.

המתכון מתוך הספר "מטבח בריא לילדים" של שי-לי ליפא

תגיות:קציצות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il