
עוגיות בראוניז ללא קמחמזל שפסח עוד שנייה מאחורינו, כי אחרת לא היינו יוצאים ממנו על הרגליים אלא מתגלגלים החוצה ככדור. וכן, לקרן אגם יש חלק משמעותי בזה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :16-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה אבקת סוכר, קורנפלור, מלח וקקאו לתערובת אחידה. 3מוסיפים את החלבונים ואת הביצה השלמה, מוסיפים את הווניל ומערבים היטב. לוקח כמה דקות והתערובת לאט לאט מתאחדת לבצק דביק. 4מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב. 5בעזרת כף גלידה קפיצית או 2 כפות מעבירים תלוליות מבלילת העוגיות לתבנית. שומרים על מרווחים של 3-4 ס"מ בין העוגיות כי הן מאוד משטחות באפייה. 6אופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות נסדקות ומתייצבות ממש מעט. מוציאים אותן מהתנור בעודן רכות, במהלך הצינון הן יתקשו. 7מצננים לחלוטין ומעבירים לכלי אטום.
** העוגיות נשמרות עד שלושה ימים בכלי אטום בטמפרטורת החדר. תגיות:בראוניז ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |