אוכל
אוכל
המאפייה של קרן אגם

עוגיות אגוזים מושלגות

מי שמגביל את הבצק הפריך שלו לתחתיות של פאי הוא לא פחות מפראייר גדול. תראו את העוגיות האלה - שכל מה שיש בהן זה בצק פריך, המון המון אגוזים וציפוי של אבקת סוכר. אתם לא חייבים צנצנת כזו על השיש?

|mako אוכל| פורסם07:08
עוגיות אגוזים מושלגות (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:4.875reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-30 עוגיות בינוניות:

  • כוס וחצי (210 גרם) קמח לבן
  • חצי כוס (50 גרם) קמח שקדים
  • 35 גרם (4 וחצי כפות) אבקת סוכר
  • 170 גרם חמאה קרה, בקוביות
  • כף מי קרח

לתערובת האגוזים::

  • 50 גרם אגוזי מלך לא קלויים
  • 50 גרם אגוזי פקאן לא קלויים
  • 30 גרם בוטנים קלופים לא קלויים
  • 30 גרם שקדים קלופים לא קלויים

לעיטור אחרי אפייה:

  • כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קמח שקדים ואבקת סוכר.

2מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים שוב בפולסים קצרים עד שנוצרים פירורי בצק.

>> לבלוג של קרן אגם

עוגיות אגוזים מושלגות - תקריבתקריב!|צילום: קרן אגם, mako אוכל

3מוסיפים מים ומעבדים שוב עד לקבלת כדור בצק. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים. מוציאים את הבצק מהקערה של מעבד המזון ומניחים בצד.

4מכניסים למעבד המזון את כל האגוזים וטוחנים לתערובת פירורית.

5מערבבים את הבצק הפריך עם האגוזים הטחונים (אפשר בפולסים במעבד המזון).

6מחממים תנור ל-180 מעלות ומפרדים את תבנית התנור בנייר אפייה.

7קורצים כדורים קטנים מהבצק ומסדרים בתבנית.

8אופים את העוגיות 10-11 דקות עד שהן רק טיפה משחימות. מוציאים ומגלגלים כל עוגייה באבקת סוכר.

9מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה עד ארבעה ימים.

תגיות:אגוזים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il