
עוגיות אגוזים מושלגותמי שמגביל את הבצק הפריך שלו לתחתיות של פאי הוא לא פחות מפראייר גדול. תראו את העוגיות האלה - שכל מה שיש בהן זה בצק פריך, המון המון אגוזים וציפוי של אבקת סוכר. אתם לא חייבים צנצנת כזו על השיש?![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :ל-30 עוגיות בינוניות:
לתערובת האגוזים::
לעיטור אחרי אפייה:
אופן ההכנה:1מערבבים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קמח שקדים ואבקת סוכר. 2מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים שוב בפולסים קצרים עד שנוצרים פירורי בצק. תקריב!|צילום: קרן אגם, mako אוכל3מוסיפים מים ומעבדים שוב עד לקבלת כדור בצק. אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים. מוציאים את הבצק מהקערה של מעבד המזון ומניחים בצד. 4מכניסים למעבד המזון את כל האגוזים וטוחנים לתערובת פירורית. 5מערבבים את הבצק הפריך עם האגוזים הטחונים (אפשר בפולסים במעבד המזון). 6מחממים תנור ל-180 מעלות ומפרדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 7קורצים כדורים קטנים מהבצק ומסדרים בתבנית. 8אופים את העוגיות 10-11 דקות עד שהן רק טיפה משחימות. מוציאים ומגלגלים כל עוגייה באבקת סוכר. 9מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה עד ארבעה ימים. תגיות:אגוזים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |