
עוגיות גבינת שמנת לימוניותבחיים לא חשבנו שיצאו לנו עוגיות בכזה מרקם מטריף, עד שניסינו את המתכון הזה - ודווקא עם גבינת שמנת דלת שומן. והטעם? זאת כבר סרנדה בפני עצמה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :22-25 עוגיות:
לעיטור:
אופן ההכנה:1טורפים בקערה חמאה, גבינת שמנת וסוכר לתערובת חלקה (אפשר גם להקציף במיקסר). 2מוסיפים ביצה ווניל, קליפת לימון ומיץ לימון וטורפים שוב. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? בתבנית|צילום: קרן אגם, mako אוכל3בקערה נפרדת מערבבים קמח, מלח, קורנפלור ואבקת אפייה. 4מעבירים את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. 5מכניסים למקרר לשעה לפחות. 6מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 7מוציאים את הבצק מהמקרר, ובעזרת הידיים יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג (אם הבצק טיפה דביק מרטיבים את הידיים). מסדרים את הכדורים על תבנית האפייה במרחק של 2-3 ס"מ בין כדור לכדור. 8אופים 10-11 דקות (העוגיות אמורות להישאר בהירות). 9מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. מרקם שאין דברים כאלה|צילום: קרן אגם, mako אוכל** העוגיות יישמרו בצנצנת אטומה במקרר 4-5 ימים. תגיות:לימון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |