
עוגת רשת שוקולד גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)חושבים שהעוגה הזאת, עם בסיס השוקולד ופסי הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) שתי וערב מלמעלה, גדולה עליכם? אנחנו נרגשים להגיד לכם שאתם לגמרי לגמרי טועים. מדובר בקינוח מרשים וטעים רצח שכל אחד, ממש כל אחד, יכול להכין בבית
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ:
לבלילת הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2 בקערת המיקסר מקציפים היטב ביצים וסוכר למשך 2-3 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 3 מוסיפים בזרם איטי את השמן ואת השמנת המתוקה ומקציפים עוד כדקה. 4 מורידים מעט את מהירות המיקסר, מוסיפים חלב ומערבבים היטב. 5 בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה וקקאו לתערובת אחידה.
6 מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבבים עד שהתערובת הופכת אחידה וכהה. 7 מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים בעזרת פלטה או גב של כף. 8 מכינים את תערובת הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע): מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה. אם מרגישים שהיא מעט דלילה אפשר להוסיף עוד כף-שתיים של אינסטנט פודינג. 9 מעבירים את התערובת לשק זילוף (אם אין, אפילו שקית פשוטה של כריכים תעשה את העבודה). גוזרים את קצה שק הזילוף לפתח בקוטר של כ-2 ס"מ (או בכל עובי שבו תרצו את פסי הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)). 10 מזלפים מבלילת הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) פסים אלכסוניים על העוגה בצורת שתי וערב. 11 אופים את העוגה 30-35 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. * העוגה טעימה גם בטמפרטורת החדר וגם קרה. * העוגה תישמר כשהיא עטופה במקרר עד ארבעה ימים.
|