
עוגת רשת שוקולד גבינהחושבים שהעוגה הזאת, עם בסיס השוקולד ופסי הגבינה שתי וערב מלמעלה, גדולה עליכם? אנחנו נרגשים להגיד לכם שאתם לגמרי לגמרי טועים. מדובר בקינוח מרשים וטעים רצח שכל אחד, ממש כל אחד, יכול להכין בבית![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ:
לבלילת הגבינה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2בקערת המיקסר מקציפים היטב ביצים וסוכר למשך 2-3 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 3מוסיפים בזרם איטי את השמן ואת השמנת המתוקה ומקציפים עוד כדקה. 4מורידים מעט את מהירות המיקסר, מוסיפים חלב ומערבבים היטב. 5בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה וקקאו לתערובת אחידה.
6מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבבים עד שהתערובת הופכת אחידה וכהה. 7מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים בעזרת פלטה או גב של כף. 8מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה. אם מרגישים שהיא מעט דלילה אפשר להוסיף עוד כף-שתיים של אינסטנט פודינג. 9מעבירים את התערובת לשק זילוף (אם אין, אפילו שקית פשוטה של כריכים תעשה את העבודה). גוזרים את קצה שק הזילוף לפתח בקוטר של כ-2 ס"מ (או בכל עובי שבו תרצו את פסי הגבינה). 10מזלפים מבלילת הגבינה פסים אלכסוניים על העוגה בצורת שתי וערב. 11אופים את העוגה 30-35 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. * העוגה טעימה גם בטמפרטורת החדר וגם קרה. * העוגה תישמר כשהיא עטופה במקרר עד ארבעה ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |