3 רכיבים בלבד:

מוס שוקולד - בייקאיט (צילום: Black Box media)
צילום: Black Box media

אופן ההכנה:

  1. מוציאים 2 אצבעות BAKEIT שוקולד לקערה וממיסים עם מיכל שמנת מתוקה בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מערבבים היטב ומקררים במקרר 20 דק לפחות, עד שהתערובת קרה מאוד.
  3. מוסיפים את מיכל השמנת השני, הסוכר ומקציפים במיקסר. מתחילים במהירות נמוכה ומגבירים למהירות המקסימלית עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  4. מכסים ומכניסים למקרר ל 2-12 שעות להתייצבות.
מוס שוקולד - בייקאיט (צילום: Black Box media)
צילום: Black Box media

 טיפ: למנות אישיות ניתן לחלק ל - 8-10 כוסיות לפני הקירור.