
המצרכים (8 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מקציפים את החלמונים והסוכר בקערת מיקסר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. 2בקערה נפרדת מערבבים את גבינת המסקרפונה על מנת לרכך אותה מעט, ומערבבים לתוכה את תערובת החלמונים בתנועות קיפול. 3מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת בהדרגה לתערובת המסקרפונה עד לקבלת קרם חלק. מחלקים את התערובת לשתי קערות. 4ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי). מוסיפים את השוקולד המומס לאחת הקערות יחד עם הקקאו ומערבבים היטב. 5ממיסים את הקפה המגורען במים רותחים. מוסיפים ליקר קפה או ברנדי ומערבבים. 6טובלים מחצית מהבישקוטים טבילה קצרצרה בתערובת הקפה, שוברים ומרפדים את תחתית הכוסות. יוצקים מעל את תערובת השוקולד. 7טובלים את שאר הבישקוטים בתערובת הקפה ומניחים מעל תערובת השוקולד. יוצקים את תערובת הגבינה הלבנה. 8מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות. שומרים עד 4 ימים. 9זורים קקאו או שוקולד מגורר ומגישים. תגיות:טירמיסו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |