אוכל
אוכל
פוקצ'ה

פסטה קפרזה

שילוב מושלם של מוצרלה טרייה, עגבניות שרי וקרעי בזיליקום. עכשיו תגידו - "היי, לא חידשתם כלום, זו קפרזה!". נכון, אבל הפעם הסלט האהוב מהמסעדות משתלב במנה ביתית וקלילה של פסטה דווקא. תודו שזה רעיון מעולה

|מחלבות גד| פורסם11:03
פסטה קפרזה (צילום: דניאל לילה, מחלבות גד)
צילום: דניאל לילה, מחלבות גד
Rating:4.840reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה ארוכה (ספגטי, לינגנוויני או פטוצ'יני)

לרוטב:

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • 30 עגבניות שרי חצויות
  • 1 קופסה (150 גרם) מוצרלה בייבי

להגשה:

  • ‏12 עלי בזיליקום קרועים גס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שום ומאדים כדקה תוך כדי בחישה עד שעולה ריח (לא להזהיב את השום).

2מסירים מהכיריים, מוסיפים עגבניות ומוצרלה, מערבבים ומשהים כ-10 דקות.

3בינתיים מבשלים את הפסטה: מרתיחים כמות גדולה של מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה. מסננים ושומרים כ-1/2 כוס ממי הבישול.

4משלימים את הכנת המנה ומגישים: מעבירים את הפסטה לקערה ויוצקים את הרוטב החמים. מוסיפים 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה, מפזרים בזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מגישים מיד.

>> בפעם שעברה הכנו עוגיות ריבה וגבינת ריקוטה

>> והנה לחם בירה פגזי

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il