
המצרכים :לתבנית מלבנית בינונית:
לרוטב שמנת:
אופן ההכנה:1מכינים את המלית: מערבבים חצי מכמות הקשקבל המגורר, הברוקולי, הריקוטה, הביצים, המלח והפלפל. 2מעבירים את התערובת לשק זילוף וממלאים את הקנלוני במלית (אפשר לעשות את זה גם בעזרת כפית). 3משמנים מעט את תבנית בינונית ומניחים בה את הקנלוני הממולא. 4מכינים את הרוטב: מבשלים את השמנת המתוקה והעירית. מוסיפים מלח ומצמצמים את הרוטב עד לחצי מהכמות על אש נמוכה (מערבבים עם כף עץ עד שהרוטב מסמיך). 5מוזגים את הרוטב מעל הקנלוני. מגררים את יתר הקשקבל מעל. 6מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (טורבו) ל-25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-5 דקות. >> טירמיסו תענוג בכוסות אישיות>> חטיף בריא: עגבניות שרי צלויות עם פרמזן![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |