
המצרכים :ל-16 פיצטות:
לרוטב:
לטופינג:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מכינים את החצילים: מניחים פרוסות חצילים בתבנית ומברישים בשמן זית. 3אופים 30-25 דקות להזהבה. 4בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית ושום ומאדים כדקה רק עד שעולה ריח. 5מוסיפים עגבניות, מים וסוכר ומתבלים באורגנו, מלח ופלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים היטב. הרוטב נשמר עד 4 ימים בכלי אטום במקרר. 6מרכיבים את הפיצטות ואופים: מניחים על כל פרוסת חציל כף שטוחה של רוטב וכמה רצועות של בזיליקום. מפזרים מעל מוצרלה וקוביות של גבינה בולגרית. 7מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים את הפיצטות כ-10 דקות, עד שהמוצרלה זהובה. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |