אוכל
אוכל
בשיתוף קפה קפה

לגזור ולשמור: 9 טיפים לעבודה עם דגים

אנחנו לא מכירים ישראלי שיכול לסרב למנת פיש אנד צ'יפס טובה או פילה דג צלוי היטב, אבל רוב מי שאנחנו מכירים עדיין חושש לקנות דגים טריים ולבשל אותם בבית. השף של רשת קפה קפה לקח על עצמו משימה: לגרום לכולנו להפסיק לפחד מעבודה עם דגים, בעזרת הטיפים הבאים

קפה קפה | פורסם 07/08/18 10:11 
פיש אנד צ'יפס, קפה קפה (צילום: בן יוסטר, קפה קפה)
לפני הכל מנגבים את הדג. פיש אנד צ'יפס, מתוך התפריט החדש של קפה קפה | צילום: בן יוסטר, קפה קפה