
שישליק נתח קצבים במרינדה ים תיכוניתמתגעגעים לריח המנגלים? נמאס לכם מהחורף ובא לכם קצת חום מלא בשר? ניר עופר ממעדניית דלישס עם מתכון נהדר לשישליק נתח קצבים ששוחה במרינדה ים תיכונית, נצלה אצלכם בתנור ומעניק לכם לרגע הרגשה שיולי בחוץניר עופר, מעדניית דלישס|mako אוכל| פורסם15/02/1707:08 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):למרינדה:
לשישליק:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי המרינדה, מוסיפים את קוביות הבשר ומעבירים למקרר לשעה. 2מכינים את השיפודים: מרכיבים על שיפוד קוביית נתח קצבים, קוביית פלפל, קוביית בצל, פטרייה, קוביית נתח קצבים, קוביית קישוא, שרי - או כל מינון אחר שאתם אוהבים (מומלץ תמיד להשתמש בשיפודי מתכת אשר משפרים את הצלייה הפנימית של הנתחים בזכות חום השיפוד). 3מחממים תנור ל-170 מעלות. 4מחממים מחבת עבה או מחבת פסים ויוצקים מעט שמן זית. צורבים את השיפודים למשך כחצי דקה מכל צד כך שייאטמו היטב. 5מעבירים את השיפודים לתבנית אפייה וצולים בתנור למשך כ-5 דקות נוספות (שימו לב לא לבשל אותם יתר על המידה). ממליחים, מפלפלים ומגישים עם פלח לימון בצד. * אם יש האפשרות, אפשר ומומלץ לצלות את השישליק על גריל פחמים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |