
פאד קפאו כמו בתאילנדאם יש מנה שלא יוצאת לנו מהראש מאז שחזרנו מתאילנד הרי זו הפאד קפאו שטעמנו שם בכל פינת רחוב. איזה כיף שעכשיו אנחנו יכולים להכין אותה לבד בביתעז תלם|mako אוכל| פורסם14/08/1707:15 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת על להבה גבוהה כדקה. כשהמחבת לוהטת מוסיפים את השמן, הג'ינג'ר, השום, הצ'ילי והבצל, ומטגנים על להבה גבוהה בערך 30 שניות תוך כדי ערבוב. 2מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב מתמיד עוד כ-2 דקות עד שהבשר כמעט מתבשל לחלוטין. 3מוסיפים את הרטבים ומטגנים עוד כ-30 שניות עד שהנוזלים מתאדים כמעט לגמרי. מוסיפים את עשבי התיבול, הסוכר ומעט מיץ לימון ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול (אם צריך מוסיפים מעט רוטב סויה). 4במחבת אחרת מכינים 2 ביצי עין (מומלץ לטגן בהרבה שמן לקבלת פריכות). 5להגשה: מחלקים את המוקפץ בין שתי צלחות ומעל כל מנה שמים ביצת עין. מגישים לצד אורז לבן חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |