1מרתיחים מים בסיר, שוטפים את הגריסים ומבשלים 30 דקות, עד שהם רכים. מסננים ומניחים בצד.
2מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הפטריות והתימין עד לריכוך, כ-4 דקות. מוסיפים את השום ואחרי דקה את היין ומצמצמים על אש בינונית-נמוכה כ-5 דקות.
3אחרי שלב הצמצום מוסיפים את גריסי הפנינה, הלימון הכבוש, מיץ הלימון, 2 כפות פטרוזיליה, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
4מגישים עם שמנת חמוצה ומעט פטרוזיליה קצוצה.
>> בשבוע שעבר הכנו כאן סלט חורפי של עדשים שחורות עם חצילים ויוגורט
>> שפרד'ס פאי הוא המתכון הכי טוב שאתם לא מכינים