
משולשי פילו ממולאים בגבינותלא משנה אם תגישו את המשולשים האלה לצד פשטידות מפוארות או פסטות מושקעות, הם יחוסלו עד הפירור האחרון - לשילוב כזה של מעטפת פריכה ומתפצחת ומילוי עשיר ומפנק פשוט אי אפשר לסרב![]() צילום: בועז לביא, mako אוכל |
המצרכים :
להברשה מעל:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2קוצצים את הבצל, ומטגנים אותו במעט שמן עד שמתרכך. מוסיפים למחבת תרד ומבשלים כמה דקות עד שמאבד נוזלים ומצטמצם. מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים ומורידים מהאש. 3מערבבים בקערה ריקוטה, גאודה, פרמזן, ביצה, מלח ופלפל. 4מוסיפים לתערובת הגבינות את הירקות, מתבלים ומערבבים. 5פורסים עלה פילו על השיש ומברישים אותו בשמן. מניחים מעליו עוד שני עלים, כשגם אותם מברישים בשמן (כל אחד בנפרד). 6חותכים את עלי הפילו ל-4 רצועות (בצורת מלבנים דקים). 7מניחים כף מהמילוי בקצה רצועה ומקפלים באלכסון לצורת משולש. ממשיכים לקפל לאורך כל הרצועה ומניחים כל משולש בתבנית. משולשי פילו ממולאים גבינות|צילום: בועז לביא, mako אוכל8מברישים מלמעלה בחלמון ומפזרים שומשום וקצח. 9אופים כ-25-30 דקות עד שמזהיב ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |