מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
קיש לורן

שבלולי פיצה

מאפה בצק, רוטב עגבניות וגבינות טובות, הכל מגולגל ביחד ונכנס לתנור. הריח יפתה גם את השכנים. נסו להתאפק לא לתת ביס ישר כשיוצא מהתנור, שלא תישרף לכם הלשון

|משק צוריאל| פורסם18:06
שבלולי פיצה (צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל)
צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 בצל קצוץ דק
  • 260 גר' עגבניות מרוסקות
  • 100 גר' רסק עגבניות
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית סוכר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 חבילת בצק עלים חמאה
  • 150 גר' בולגרית
  • 150 גר' מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:

1בסיר מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.

2מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.

3מניחים את הבצק (שהופשר) על משטח עבודה וחוצים לחצי. יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב על כל הבצק, מפזרים את הגבינות ומגלגלים את הבצק. חותכים לשבלולים בעובי של 3 ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il