אוכל
אוכל
קיש לורן

לחם עגבניות של ארז קומרובסקי

לחם מגולגל עם בצק מתובל בעגבניות וזעתר, וממולא בגבינת פטה עדינה

|משק צוריאל| פורסם11:11
פוקאצ'ה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המתכון מספיק ל-2-3 לחמים

המצרכים :

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח לחם (שטיבל 2)

  • 300 גרם עגבניות מרוסקות
  • 1 כף גרגירי כוסברה
  • 1 כף גרגירי פלפל שחור
  • חופן עלי זעתר טריים
  • 3 כפות שמן זית
  • 30 גרם שמרים טריים
  • 300 מ"ל מים קרים
  • 1/2 1 כפות מלח גס

למילוי:

  • 500 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת 16%

  • 1/2 כוס עלי זעתר טריים

אופן ההכנה:

1לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק פרט למלח ולגרגירי הכוסברה עד לקבלת בצק אחיד.

2מוסיפים את המלח ואת גרגירי הכוסברה ומתפיחים בקערה משומנת בשמן זית כשעה וחצי.

3מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי 1 ס"מ לערך. מפוררים את גבינת פטה העיזים ומפזרים מעל הבצק, מעליה מפזרים את עלי הזעתר ומגלגלים לרולדה.

4חותכים את הרולדה ל-2-3 חלקים ומתפיחים על משטח מקומח, עד להכפלת נפח (כ–40 דקות).

5מחממים תנור לטמפ' של 230 מעלות ואופים את הלחמים במשך 30 דקות בערך, או עד שהם מוכנים, תפוחים ומוזהבים כהוגן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> רוצים לזכות בחופשה גלילית מפנקת? לחצו כאן

ליוטיוב של משק צוריאל

להורדת קופון 30 אחוז הנחה על גבינות מיוחדות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il