
המתכון מספיק ל-2-3 לחמים המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מצרכי הבצק פרט למלח ולגרגירי הכוסברה עד לקבלת בצק אחיד. 2מוסיפים את המלח ואת גרגירי הכוסברה ומתפיחים בקערה משומנת בשמן זית כשעה וחצי. 3מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי 1 ס"מ לערך. מפוררים את גבינת פטה העיזים ומפזרים מעל הבצק, מעליה מפזרים את עלי הזעתר ומגלגלים לרולדה. 4חותכים את הרולדה ל-2-3 חלקים ומתפיחים על משטח מקומח, עד להכפלת נפח (כ–40 דקות). 5מחממים תנור לטמפ' של 230 מעלות ואופים את הלחמים במשך 30 דקות בערך, או עד שהם מוכנים, תפוחים ומוזהבים כהוגן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |