
שבלולי פיצהבורקס פיצה משגע עם רוטב עגבניות ביתי וגבינות. נסו להתאפק לא לחטוף אותו ישר מהתנור![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.2. מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.3. מניחים את הבצק המופשר על משטח עבודה וחוצים לחצי, יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב על כל הבצק. מפזרים מעל הרוטב את הגבינות ומגלגלים את הבצק לרולדה. חותכים לשבלולים בעובי של 3 ס"מ ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |