
סיגרים במילוי חלומיסיגר במילוי גבינת חלומי נמסה, אגוזי מלך ואורגנו, שיעשה לכם חגיגה בפה![]() צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל |
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את החלומי לאורך, כך שיצאו לנו כ-30 מקלות ארוכים. 2לוקחים עלה סיגר וחוצים אותו באמצע. מניחים אותו כך שהחלק הרחב של העלה פונה כלפינו. 3מניחים "מקל וחצי" של החלומי לרוחב, מפזרים מעל מעט מהאגוזים והאורגנו. 4מקפלים את שני צדדי העלה, מדביקים ומגלגלים את העלה. בסוף מדביקים עם תערובת הקמח ומניחים בתבנית על נייר אפייה.מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את כל הסיגרים בשמן זית ואופים כ-15 דקות. * ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק עד שמזהיבים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |