
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקפיצים במחבת את הגזר והגמבה עם חמאת העיזים כ-5 דקות (תוך כדי ערבוב תמידי) ומכבים את האש. 2מערבבים בקערה את שאר החומרים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את תכולת המחבת (גזר וכו') לקערה ומערבבים קלות עד קבלת פיזור אחיד של כל המרכיבים. 3מעבירים את התערובת לתבנית משומנת עם נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות. 4מומלץ להגיש בליווי סלט ירוק כפרי. * ניתן להחליף את התימין באורגנו. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | יתרונות חלב העזים |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |