סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנת  (צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל)
סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנת. כל כך מעט מרכיבים, כל כך הרבה טעם | צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל


יום ראשון: סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנת 

אתם לא מאמינים כמה מעט מרכיבים צריך בשביל להכין מעדן כזה נהדר. קולים פלפלים טריים, מוסיפים קצת שום ושמיר, ומשדכים אותם לגבינה צפתית מעודנת. סלט קליל להתחיל איתו את השבוע. 

>> למתכון: סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנת 

קיש בצל וטונה עם גבינת עזים (צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל)
קיש בצל וטונה עם גבינת עזים. 3 סוגי בצל! | צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל

יום שני: קיש בצל וטונה עם גבינת עזים

אוהבים קיש בצל? אז פה יש לכם לא סוג אחד, כי שלושה בצלים שונים, שנותנים כל אחד את הקטע המתקתק הקצת אחר שלו. הוסיפו לזה טונה וגבינת עזים עדינה - וקיבלתם ארוחה ערב למופת.

>> למתכון: קיש בצל וטונה עם גבינת עזים

פריטטה חלומי ותפוחי אדמה (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל)
פריטטה חלומי ותפוחי אדמה. למה לא לארוחת ערב בעצם? | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל

יום שלישי: פריטטה חלומי ותפוחי אדמה

מה דעתכם על ביצים, תפוחי אדמה וגבינת חלומי פריכה מבחוץ ורכה מבפנים? קבלו את הפריטטה - החביתה הכי משביעה שיש שאמנם מתאימה לארוחת בוקר או בראנץ', אבל גם יכולה להיות בסיס נהדר לארוחת ערב מהירה לכל המשפחה

>> למתכון: פריטטה חלומי ותפוחי אדמה

סלט פסטה עם זיתים, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות  (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
סלט פסטה עם המון דברים טובים | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

יום רביעי: סלט פסטה עם זיתים, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות במרינדה וקרעי מוצרלה טרייה

שם ארוך לסלט פשוט ומקסים שמתאים לכל עת. את העגבניות המיובשות מוטב להכין לבד, אבל אנחנו מרשים לכם לעשות קיצור דרך ולהשתמש בעגבניות מיובשות קנויות איכותיות. 

>> למתכון: סלט פסטה עם זיתים, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות במרינדה וקרעי מוצרלה טרייה

לחם מסיבות יווני (צילום: אביבה פיבקו, mako אוכל)
לחם מסיבות יווני. עוד רגע סוף שבוע | צילום: אביבה פיבקו, mako אוכל

יום חמישי: לחם מסיבות יווני

מריחים את סוף השבוע? קבלו אותו עם לחם מדליק של אביבה פיבקו שהוא בעצם פרח שעשוי מלחמניות קטנות עם גבינת פטה בבצק, וממולאות בגבינת עזים ועגבניות מיובשות. על כל זה יש ציפויים שונים ושווים שהופכים אותו לחגיגי במיוחד. 

>> למתכון: לחם מסיבות יווני

 

>> לעוד מתכונים
>> הצביעו והשפיעו: מה תאכלו בשבוע הבא?