סודה לשתייה זו ממש לא סטייה, מנקה הכל הכל כמו עוזרת צרפתייה



יש שני דברים שאני בטוחה בהם בעולם הזה: סודה לשתייה עושה עבודה מעולה בניקיון ושמרתה סטיוארט היא אלילה. הסרטון הנ"ל משלב את 2 הדברים האלו בצורה מושלמת ועוד בראפ. איך לסרטון הזה יש רק 7,534 צפיות לא ברור לי, אבל אני מניחה ש-34 מתוכן הן שלי. הקטע הזה מגניב בדיוק כמו שדודה שלי עפרה מגניבה, אבל למרות זאת האישה הזאת יוצאת מלכה.

נו, וכבר עשיתם את החידון וגיליתם איזה מרתה אתם? אני יצאתי מרתה הדוגמנית, מה שבלתי הגיוני בעליל, כי לחלוטין הייתי צריכה לצאת מרתה מהכלא. עדכנו בתגובות מה יצא לכם. 

אין תמונה
בקרוב תהיה שלי גם ב-11:10, 16:35 ואף מאוחר יותר

כל מה ששמעתי זה אג מק'מאפין כל היום

השנה האחרונה לא הייתה מדהימה למקדונלד'ס, מאבק העובדים נגד שכרם מכה גלים, המכירות ירדו כך גם הרווח הנקי והאהדה הכללית למותג ירדה באופן דרסטי. בעקבות זה, החליטו ברשת לעשות כמה צעדים שאמורים לעזור: ליין בגדים חדש בשוודיה (עליו סיפרתי בשבוע שעבר), פתיחת סניף דגל בגרמניה עם מלצרים והזמנה לשולחן (לא לקיחת האוכל בדלפק) והכי חשוב – מכירת ארוחת בוקר במהלך כל היום. בערך. עד עכשיו, ארוחת הבוקר של מקדונלד'ס, הכוללת את האג מק'מאפין וההאש בראונס האהובים, נמכרה עד 10:30 בלבד, בטענה שמשטחי הטיגון במסעדות אינם גדולים מספיק להכיל גם את ארוחת הבוקר וגם את ההמבורגרים. אבל הביקוש גבר על הכל והרשת התחילה לבחון מכירה של ארוחת הבוקר במשך כל היום. הפיילוט ייערך בסן דייגו, ארה"ב ואם יצליח, יתרחב גם לשאר ארצות הברית ומשם אולי לסניפים בכל העולם.

פסטה ב-10 דקות, ליטרלי

אוקיי, זה גאוני. בגדול, פסטה זו לא כזאת מנה מהירה כפי שמנסים לשווק אותה. צריך להרתיח מים, מה שלוקח לנצח (וגם החלופה של למלא לפחות 2 קומקומים לא נורא מהירה), לבשל את הפסטה, לערבב מדי פעם, לסנן ולזרוק לרוטב. חברת הפסטה האיטלקית ברילה המציאה פסטה חדשה בשם פרונטו (שם מוצלח, כי באיטלקית Pronto זה גם מוכן וגם מהיר), שלא דורשת לא מים רותחים ולא סינון. פשוט מכסים את הפסטה במחבת גדולה ב-3 כוסות מים, מדליקים את האש ומבשלים 10 דקות. הפסטה סופגת את המים תוך כדי החימום, מה שחוסך גם את הסינון. את הרוטב יוצקים ישר לתוך המחבת, מה שמתכתב גם עם הטרנד האחרון של בישול הפסטה והרוטב בסיר אחד, בו זמנית. מי ידע שאומה כל כך מקובעת כמו איטליה יכולה להמציא משהו חדש בתחום הפסטה. 

השמנתי רק מהטריילר

אומר זאת כך: הסדרה החדשה של נטפליקס, Cef's Table, נראית מדהים. דיוויד גלב, היוצר של הסרט הדוקומנטרי חלומות הסושי של ג'ירו, יצא למסע אחרי שישה מהשפים הטובים בעולם, ביניהם מאסימו בוטורה, מגנוס נילסן ודן ברבר. קצת כמו Mind of a chef למי שמכיר, רק עם קצת פחות ברברת. אגב, הכנתי פעם מתכון לעוגת שקדים ולימון של מגנוס נילסן, יצא גרוע ברמות ורק על זה לא מגיע לו כוכב מישלן.

ועוד יותר קטנים

צפו, צפו שוב ותפנימו את טכניקת שטיפת הכלים הזאת. אם הצלחתם, הפסח הזה הולך להיות קטן עליכם. 

היה על זה קצת דיבור בתחילת השבוע, אבל בכל זאת: גרופון הציעו אריזת פלסטיק לבננה בודדת. האינטרנט ראה משהו *ממש* אחר, וגרופון למרבה ההפתעה, שיתפה פעולה. שימו לב לתגובות. 

לפעמים הייתי רוצה שתהיה לי את היכולת והאפקטיביות של הומר סימפסון לחסל כמה חטיפים במקביל תוך כדי צפייה בטלוויזיה. 

לפעמים לא ברור לי מה נסגר עם העולם – האנשים בסרטון המצורף מעולם לא טעמו נוטלה. אני חוזרת, מעולם לא טעמו נוטלה. מישהו דאג לתקן את זה. אגב, הבחור שזה לא היה לו טעים צריך להתפטר מהאנושות. 

סוויט: חלב פסיכדלי

אידיוטיזם ברמה גבוהה: טמבל אחד משגר מעדני חלב מגובה של כמה קומות. טמבל אחר מנסה לתפוס אותם עם הפה שלו. האחרים מצלמים. 

חוק עיצובי: כל זבל שתמתגו בצורה נכונה או ארטיזנלית יוכל להיראות כמו מיליון דולר, גם טווינקיז ובשר מיובש. 

חטיפי סרירצ'ה, פתיתי סרירצ'ה, קטשופ סרירצ'ה, הכל סרירצ'ה

>> בשבוע שעבר למדנו על ליין הבגדים החדש של מקדונלד'ס