אוכל
אוכל

שניצל הפתעות

סמדי בומבה שוב מפתיעה במתכון שכולו כיף. בואו לראות איך אפשר להפוך שניצל למשהו הרבה יותר מעניין

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם13:23
שניצל הפתעות
Rating:4.6272reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 2 פרפרי שניצל עוף מחולקים לשניים (4 רבעים)
  • 2 ביצים טרופות
  • קמח
  • פירורי פנקו
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • צ'ילי גרוס

למילוי

  • חזה עוף (השאריות מפרפרי השניצל)
  • בצל קצוץ
  • 8 פטריות טריות קצוצות
  • זר פטרוזיליה קצוצה
  • זר כוסברה קצוצה
  • זר שמיר קצוץ
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • כפית כורכום

אופן ההכנה:

1חותכים את פרפר העוף לחצי ומשילים שאריות. (נשתמש בהם למילוי).

2יוצרים כיס במרכזו של העוף בעזרת סכין חדה, את שאריות העוף קוצצים ומניחים בצד.

3מטגנים את הבצל עד להזהבה.

4מוסיפים את כל שאריות חזה העוף, את הפטריות, הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר. מערבבים ומתבלים בפלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ומלח לפי הצורך .מצננים מעט.

5ממלאים את כיס העוף בתערובת.

6טובלים את העוף הממולא בקמח, ביצים ובפירורי הפנקו.

7מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את השניצל על אש נמוכה. סופגים את השמן בנייר סופג.

>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il