המרכיבים:

500 גרם כנפיים חצויות

מלח

מיץ מחצי לימון

לרוטב:

מים

צרור כוסברה, קצוץ

2 שיני שום, כתושות

כפית פפריקה מתוקה

1 כף דבש או סילאן

אופן ההכנה:

1.שופכים למחבת רחבה מים עד גובה של כסנטימטר, מכניסים את הכנפיים ומביאים לרתיחה. מכסים. מחכים שהמים יצטמצמו והופכים את הכנפיים.

2.כשהמחבת יבשה מאוד מוסיפים מעט מלח, וממשיכים לצרוב את הכנפיים כ-4 דקות מכל צד.

3.מוסיפים למחבת מעט מים ושום כתוש. מוסיפים כוסברה ופפריקה.

4.מוסיפים דבש או סילאן ומבשלים כמה דקות.