אוכל
אוכל
קרפ תותים ושוקולד

פילה דג סלמון אפוי בחרדל דיז'ון

רוצים להכין מנה עם שיק צרפתי, בלי להשקיע יותר מ-10 דקות מזמנכם? נסו את הסלמון האפוי הזה, שהוא באמת הכי קל שיש. פחות מחצי שעה ויש מנה מרשימה על השולחן

|מגה בעיר| פורסם11:53
Rating:4.51806reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 פילה דג סלמון
  • 3 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 5 שיני שום כתושות
  • כך חרדל דיז'ון עם גרגירים
  • מיץ סחוט וקליפה מגוררת מחצי לימון
  • חצי לימון פרוס (לסידור על הדג, לא חובה)
  • כפית עלי תימין
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 ענפי רוזמרין (אגב, לא תאמינוכמה רוזמרין בריא!)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום גבוה (180 מעלות).

2מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד פרוסות הלימון וענפי הרוזמרין.

3מניחים את הדג על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים אותו היטב ברוטב החרדל, מסדרים את פרוסות הלימון וענפי הרוזמרין וצולים 20 דקות.

** מומלץ להוסיף גם כף סילאן לתערובת.

** המתכון שופץ ונערך מחדש בנובמבר 2025 **

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il