אוכל
אוכל
שוגר דדיז

גלידת פקאן סיני הכי קלה בעולם

השבוע הכינו האבות המבשלים שלנו גלידה קלה שבקלות וטעימה שבטעימות, שאפילו לא מצריכה שימוש במכונה. אפשר להכין כגלידה ואפשר כפרפה, אפשר לפנק ברוטב קרמל ואפשר גם לא - הדבר היחיד שחייבים זה לנסות את זה בבית

|שוגר דדיז| פורסם07:31
גלידת פקאן סיני (צילום: Elena Veselova, ShutterStock)
צילום: Elena Veselova, ShutterStock
Rating:4.522reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 400 גרם חלב מרוכז ממותק
  • 150 גרם פקאן סיני

לרוטב קרמל מלוח:

  • 250 גרם סוכר
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • כפית מלח

אופן ההכנה:

1הגלידה: מקציפים את השמנת במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את החלב המרוכז בזרם דק וממשיכים להקציף עוד כ-5 דקות.

2קוצצים את הפקאן הסיני ומוסיפים. מקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.

3מוזגים את התערובת לכלי שטוח עם כיסוי ומעבירים למקפיא לכמה שעות.

4הרוטב: ממיסים את הסוכר בהדרגה במחבת עד שכולו הופך לקרמל. מוסיפים את המלח.

5מוסיפים את השמנת המתוקה בזהירות רבה, בהדרגה ותוך ערבוב תמידי.

6מורידים מהאש ומסננים. מצננים היטב.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנומתכונים, תמונות וסרטונים

7יוצרים מהגלידה כדורים (ראו הערה מיד) ומגישים עם הרוטב.

* שימו לב, המתכון המקורי המוצג בסרטון הוא לפרפה פקאן סיני, שהוא קצת פחות יציב מגלידה. במקרה כזה מוסיפים 200 גרם חלב מרוכז בלבד, ומגישים את המנה בכלים אישיים ולא ככדורים. כל שאר המתכון ללא שינוי.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il