אוכל
אוכל
המתכון היומי

פסטה ירוקה עם ברוקולי

פסח נגמר, החמץ חזר, הקורונה מתחילה להתפנות לנו מהחיים (טפו טפו!) ובגדול אנחנו מרגישים צורך לחגוג את האביב הזה שאנחנו חווים פתאום מכל הכיוונים. זאת הפסטה שאנחנו רוצים לחגוג איתה

|mako אוכל| פורסם07:00
פסטה אביבית ירוקה (צילום: אמיר מנחם)
צילום: אמיר מנחם
Rating:4.478reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • ראש ברוקולי בינוני, מפורק לפרחים
  • חבילת פסטה פוזילי (או כל פסטה קצרה אחרת)
  • רבע כוס שמן זית
  • 3 שיני שום, פרוסות דק
  • חצי כוס פרמזן מגוררת
  • חופן עלי בזיליקום
  • רבע כוס צנוברים
  • רבע פלפל צ'ילי ירוק טרי, קצוץ דק
  • מלח

להגשה:

  • עוד פרמזן

אופן ההכנה:

1מביאים לרתיחה בסיר מים עם כפית מלח וחולטים את תפרחות הברוקולי כ-5 דקות. מסננים היטב.

2מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

3בזמן שהפסטה מתבשלת טוחנים את הברוקולי עם שמן הזית, השום, הפרמזן, הבזיליקום, הצנוברים והצ'ילי. טועמים וממליחים לפי הטעם.

4כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ושומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

5מעבירים את הפסטה לתוך רוטב הפסטו ומוסיפים את מי הבישול ששמרנו בצד. מערבבים היטב ומגישים מיד עם המון פרמזן מעל.

תגיות:ברוקולי
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il