אוכל
אוכל
המתכון היומי

עוגת בולונז מטריפה

אם לספגטי בולונז ולפשטידת אטריות היה נולד ילד, הוא היה בדיוק המנה היפה והנהדרת הזאת: מעין עוגה שמבחוץ היא שחומה ופריכה ומבפנים עסיסית ורווית טעמים. כמו שאפשר לראות, המשולש הראשון כבר עמוק אצלנו בבטן

|mako אוכל| פורסם07:13
עוגת בולונז (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.7124reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חבילת ספגטי מספר 5
  • מעט שמן זית, לטיגון
  • בצל לבן גדול, קצוץ דק
  • 3 שיני שום, קצוצות דק
  • חצי קילו בשר טחון פעמיים
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל שחור בנדיבות
  • כפית אורגנו
  • כפית בזיליקום יבש
  • כפית צ'ילי גרוס (למי שאוהב חריף)
  • 2 עלי דפנה
  • בקבוק וחצי רוטב עגבניות מוכן לפסטה (600 גרם)
  • 4 ביצים

אופן ההכנה:

1מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן בסיר עם הרבה מים רותחים ומלח.

>> מתכונים לפסח

2במחבת רחבה מטגנים בצל עד להזהבה קלה 3-4 דקות. מוסיפים את השום והבשר ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים יחד עוד 2 דקות.

3מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה 20 דקות עד להסמכה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

עוגת בולונזעוגת בולונז|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

4מוסיפים את הספגטי לרוטב ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף את הפסטה מכל הצדדים. מצננים לחלוטין.

5מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.

6מחממים תנור ל-180 מעלות.

7מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בקוטר 24 ומשטחים מעט.

8אופים 40-45 דקות, עד שעוגת הבולונז שחומה ואפויה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il