עוגת בולונז מטריפהאם לספגטי בולונז ולפשטידת אטריות היה נולד ילד, הוא היה בדיוק המנה היפה והנהדרת הזאת: מעין עוגה שמבחוץ היא שחומה ופריכה ומבפנים עסיסית ורווית טעמים. כמו שאפשר לראות, המשולש הראשון כבר עמוק אצלנו בבטן![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן בסיר עם הרבה מים רותחים ומלח. 2במחבת רחבה מטגנים בצל עד להזהבה קלה 3-4 דקות. מוסיפים את השום והבשר ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים יחד עוד 2 דקות. 3מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה 20 דקות עד להסמכה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון עוגת בולונז|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל4מוסיפים את הספגטי לרוטב ומערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף את הפסטה מכל הצדדים. מצננים לחלוטין. 5מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. 6מחממים תנור ל-180 מעלות. 7מעבירים את התערובת לתבנית אפייה בקוטר 24 ומשטחים מעט. 8אופים 40-45 דקות, עד שעוגת הבולונז שחומה ואפויה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |