מג'דרה בסיר אחדאנחנו יודעים, כשהסבתא העיראקית שלכם מכינה מג'דרה היא משתמשת לפחות במחבת אחת ושני סירים, אבל אצלנו, מה לעשות, עובדים אחרת. אנחנו לא אוהבים ללכלך כלים, ועובדה שגם ככה אנחנו מצליחים להכין מג'דרה פצצה|mako אוכל| פורסם28/02/2207:00 ![]() צילום: ענבל כבירי | הכלים באדיבות הקרמיקאית שרית רשף, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את העדשים בהרבה מים רותחים כ-30 דקות. מסננים. 2מטגנים את הבצל בסיר בכמות נדיבה של שמן זית, עד להשחמה יפה. >> בפעם שעברה למדנו איך מכינים קינואה 3מוסיפים את האורז והעדשים המסוננות ומערבבים. 4מוסיפים את המים ותבלינים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות. 5מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד כ-10 דקות. * המג'דרה יוצאת רכה יחסית. אם אוהבים אותה יבשה יותר אפשר לצמצם את כמות המים ל-3 כוסות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |