מאיה אוהבת את המטבח והדיירים אוהבים את מה שהיא מוציאה משם. קבלו את המתכון של מאיה לשקשוקה שהוגדרה כחוויה קולינרית.

אין תמונה
המאכל הלאומי
מצרכים:

2-3 בצלים קלופים וקצוצים
2-3 עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות
2 חבילות קטנות של רסק עגבניות
כפית סוכר חום
מעט רוטב סויה
כפית פפריקה אדומה מתוקה
כפית פפריקה אגומה חריפה
ביצים כמספר הסועדים

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל עד שהוא משחים
2. מוסיפים את העגבניות וממשיכים בטיגון עד שהן מתרככות
3. מוסיפים את המלח, הפלפל, ושני סוגי הפפריקה, מערבבים ומוסיפים את הסוכר.
4. מזליפים מעט רוטב סויה עד שהרוטב כולו משחים, מערבבים ומטגנים כשתי דקות נוספות
5. מוסיפים את הביצים מעל הרוטב, אחת אחת ובאיטיות (כך שיכסו אותו).
6. מבשלים עד שהביצים עשויות

עוד קצת מתכונים לשקשוקה:
המתכון האיכותי של הילה אלפרט
מתכון טריפוליטאי עם תוספת מפתיעה
שקשוקה מהירה אך משובחת במיוחד