שטרודלגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)וצימוקיםבצק פילו מתוק ופריך במילוי עשיר וקטיפתי של גבינות, וניל וצימוקיםברק חי חורש|טרה| פורסם14/07/1010:13 ![]() צילום: שי אפגין, יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
למילוי הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מורחים את עלי הפילו בחמאה המומסת, מפזרים מעליהם את תערובת הסוכר והקינמון ומניחים את עלי הפילו אחד על השני בצורה שווה. 3מערבבים היטב בקערה את כל חומרי תערובת הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)פרט לצימוקים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הצימוקים ומערבבים קלות. 4מניחים את תערובת הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)לרוחב הרבע הראשון של עלי הפילו ומשאירים שוליים ברוחב 2 ס"מ בכל צד. 5מגלגלים את עלי הפילו על התערובת גלגול אחיד, מקפלים את השוליים לתוך הגליל וממשיכים לגלגל עד לקבלת גליל שלם וסגור. 6מניחים את השטרודל בתבנית עם נייר אפייה ( כאשר סוף הגלגול כלפי מטה) ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כ-30 דקות או עד לקבלת גוון זהוב. 7מוציאים מהתנור, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |