
שוקיים לוהטות: עוף חריף בתנורתזהרו מהשוקיים האלה, שנראות תמימות כשהן מונחות להן בתבנית וקוראות לכם לארוחת צהריים – בעצם הן לוהטות ומלאות בפלפל![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
עלות: כ-60 שקלים המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1בקערה מערבבים את כל המצרכים. 2מניחים בתבנית אפייה (עדיף פיירקס), מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-35 דקות. 3מסירים את נייר הכסף ואופים כ-10 דקות נוספות. 4אפשר להגיש מעל אורז לבן או נודלס. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט >> בשבוע שעבר הכנו אורז עם נקניקיות וכל טוב![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |