אוכל
אוכל
60-60: עוף ואורז - מוכן

שוקיים לוהטות: עוף חריף בתנור

תזהרו מהשוקיים האלה, שנראות תמימות כשהן מונחות להן בתבנית וקוראות לכם לארוחת צהריים – בעצם הן לוהטות ומלאות בפלפל

|mako אוכל| פורסם09:44
עוף חריף בתנור (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.827reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחמישים דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

עלות: כ-60 שקלים

המצרכים (5 מנות):

  • 15 יחידות שוקיים או 8 יחידות כרעיים
  • 1 בצל חתוך לפרוסות
  • 5 שיני שום חתוכות לפרוסות
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים
  • כף שמן שומשום
  • כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • כף כפיר ליים (לא חובה)
  • מיץ מלימון 1 סחוט
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1בקערה מערבבים את כל המצרכים.

2מניחים בתבנית אפייה (עדיף פיירקס), מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-35 דקות.

3מסירים את נייר הכסף ואופים כ-10 דקות נוספות.

4אפשר להגיש מעל אורז לבן או נודלס.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

>> בשבוע שעבר הכנו אורז עם נקניקיות וכל טוב
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il