פסטה עם קרם פלפלים ופרגיות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
פסטה עם קרם פלפלים ופרגיות. פשוט וטוב, ואפילו מרשים | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

זמן עבודה: 25 דקות
זמן הכנה כולל: 55 דקות
עלות: כ-48 שקלים

המצרכים:
3 פלפלים, חתוכים לרצועות (עדיף בשלושה צבעים שונים, נגיד כתום, אדום וצהוב)
מעט שמן זית, לטיגון
מלח
פלפל שחור
כף תימין טרי
1 בצל גדול, פרוס לרצועות
2 פרגיות, חתוכות לקוביות
3 שיני שום, קצוצות
סלסילת פטריות שמפיניון, פרוסות
1 חבילה פסטה

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הפלפלים על אש גבוהה כ-10 דקות, ומעבירים לבלנדר. מוסיפים מלח, פלפל וחצי כף תימין וטוחנים למרקם חלק.

2. מטגנים את הבצל במחבת גדולה כ-3 דקות ומוסיפים את הפרגיות. מטגנים כ-10 דקות, עד שהפרגיות מזהיבות, ומוסיפים את השום, הפטריות ושאר התימין. מוסיפים את קרם פלפלים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.

3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומגישים עם הרוטב.

* המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות ברוטב חלב קוקוס
>> והנה קציצות צמחוניות ודיאטטיות