אוכל
אוכל
קטשופ פלפלים ביתי

חרדל ביתי

חריף ועוקצני, ופשוט מאוד להכנה

|mako| פורסם11:29
בקבוק חרדל (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.379reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כוס אבקת חרדל (קונים גרגירי חרדל לבנים צהובים וטוחנים אותם, או שקונים את האבקה מוכנה)

  • 2/3 כוס סוכר
  • חצי כוס מים
  • חצי כוס חומץ
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים. 2. מחממים את התערובת על להבה בינונית עד שהיא מגיעה לסף רתיחה. 3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות. 4. מעבירים לצנצנת מעוקרת ומצננים. * החרדל הביתי מחזיק במקרר כמה חודשים.

תגיות:חרדל
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il