אוכל
אוכל
קטשופ פלפלים ביתי

מכינים לבד: רוטב ברביקיו

פחות חומרים משמרים, יותר איכות וטעם

|פורום המתכונים של תפוז| פורסם11:28
עוף ברוטב (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4301reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 כפות קטשופ

  • 1 כפית חרדל
  • 2 כפות מלאות רוטב סויה
  • 2 כפיות דבש
  • חצי בצל
  • 1 כפית צ'ילי יבש
  • 2 שיני שום כתושות
  • 6 כפות אספרסו או קפה מאוד חזק (בערך ¼ כוס)

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הקטשופ, החרדל, רוטב הסויה, הדבש ושיני השום הכתושות.

2חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במעט שמן.

3מוסיפים אל המחבת פלפל צ'ילי, מערבבים עוד כחצי דקה ומוסיפים את הקפה. מאדים במשך דקה.

4מאחדים את תוכן המחבת עם תערובת הקטשופ. טועמים ומתקנים תיבול.

* כמות הרוטב במתכון מספיקה בדיוק לפרפר חזה אחד.

* כמו תמיד, אפשר לשחק עם התיבול. לקבלת חריפות נוספת אפשר להוסיף טבסקו.

>> חזה עוף ברוטב ברביקיו ביתי, מתוך הבלוג "אמנות קולינארית, או להיות שף לעצמך"

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il