
מכינים לבד: רוטב ברביקיופחות חומרים משמרים, יותר איכות וטעם![]() צילום: istockphoto |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את הקטשופ, החרדל, רוטב הסויה, הדבש ושיני השום הכתושות. 2חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במעט שמן. 3מוסיפים אל המחבת פלפל צ'ילי, מערבבים עוד כחצי דקה ומוסיפים את הקפה. מאדים במשך דקה. 4מאחדים את תוכן המחבת עם תערובת הקטשופ. טועמים ומתקנים תיבול. * כמות הרוטב במתכון מספיקה בדיוק לפרפר חזה אחד. * כמו תמיד, אפשר לשחק עם התיבול. לקבלת חריפות נוספת אפשר להוסיף טבסקו. >> חזה עוף ברוטב ברביקיו ביתי, מתוך הבלוג "אמנות קולינארית, או להיות שף לעצמך" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |