
לחם קישואים וגבינת פטהמטגנים בצל וקישואים, מכינים בצק, מתפיחים ואופים – ומקבלים לחם משודרג של קישואים וגבינת פטה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
הכי כיף לגוון, והלחם הזה הוא ממש גיוון לעומת לחמים המוכרים לנו מהיום-יום. למען האמת, זה מתכון שמצאתי באינטרנט ושדרגתי אותו - אני תמיד ממליצה להתנסות במטבח על מתכונים קיימים, כי זה כיף וגם מאוד מלמד ותורם לניסיון. הלחם הזה, כמובן, מתאים לתוספות מלוחות, אבל הוא גם ממש טוב ליד צלחת מרק. המצרכים :
אופן ההכנה:1קוצצים דק את הבצל ומטגנים בשלוש כפות שמן זית עד להזהבה. 2מקלפים את הקישואים ומגררים על פומפיה דקה. סוחטים היטב את הקישואים מהנוזלים. 3מוסיפים את הקישואים לבצל וממשיכים לטגן חמש דקות. ממליחים, מפלפלים ומניחים בצד לצינון. 4מעבירים את כל יתרת החומרים לקערת המיקסר, מוסיפים את הקישואים והבצל המטוגן ולשים בעזרת וו לישה שבע דקות. 5מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים לשעה - או עד שהבצק מכפיל את נפחו. 6נותנים מכה חזקה לבצק, בשביל להוציא את האוויר. מקמחים את הידיים ומעבירים את הבצק לתבנית לחם משומנת ומקומחת. מתפיחים לעוד חצי שעה. 7אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 35 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות שיבולת שועל ושוקולד![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |